Aquestes són les opcions de visita a Psicologia Manresa i el preu de cadascuna d’elles. Totes les sessions tenen una durada aproximada d’una hora.

Mètodes de pagament

El pagament es pot fer de diverses maneres:

  • En efectiu (excepe per a les sessions online)
  • Amb Bizum
  • Amb Paypal
  • Amb transferència bancària
  • Amb targeta de crèdit o de dèbit (en aquest cas ho he de saber abans de la visita)

L’administració i correcció de tests, o l’elaboració d’informes de diagnòstic o tractament destinats a d’altres institucions (ICAM, serveis judicials, etc) tenen preus que no estan inclosos aquí. Les notes breus dirigides al metge o metgessa d’atenció primària no tenen cap cost afegit.

Visites a la consulta de Manresa

El despatx de consulta es troba al C/ Alcalde Armengou, nº 58 de Manresa (entrada pel C/ Girona). És imprescindible tenir cita prèvia.

En arribar el primer dia et demanaré que signis el consentiment de recollida de dades personals i el Contracte Terapèutic.

Si necessites un justificant per a la feina o el centre d’estudis te’l faré durant la mateixa sessió. En aquest cas, per tal de protegir la teva privacitat, no especificaré el motiu concret de la teva visita.

Si necessites còpia de les factures me les pots demanar.

La consulta disposa d’ascensor i hi ha diversos recursos a disposició dels pacients: mocadors de paper, aigua i gots d’un sol ús.

Visites a domicili

Les visites a domicili es poden fer a Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Fruitós de Bages, Sant Vicenç de Castellet, El Pont de Vilomara i Rocafort, Callús, Súria i Cardona.

Amb Psicologia Manresa tothom pot demanar una visita amb el psicòleg a domicili, però tindran preferència les persones amb mobilitat reduïda o que, per algun motiu, tinguin dificultats per sortir de casa (per exemple, per estar cuidant un familiar que necessita atenció les 24 hores del dia).

En arribar el primer dia et demanaré que signis el consentiment de recollida de dades personals i el Contracte Terapèutic.

Totes les situacions es poden tractar a domicili, EXCEPTE l’agorafòbia.

És important que la sessió es pugui fer en un espai de la llar tranquil.

Visites online

Les visites amb el psicòleg online tenen la mateixa eficàcia que les presencials i permeten eliminar la barrera que suposa la distància. Totes les situacions es poden tractar online EXCEPTE l’agorafòbia.

Les sessions online es faran, preferentment, amb Skype, tot i que es poden fer servir altres programes com Zoom o WhatsApp Video. Per a fer servir Skype o Zoom NO cal tenir l’aplicació instal·lada: et puc enviar un enllaç per tal que et connectis com si fos una pàgina web.

Abans de la primera sessió et demanaré que signis el consentiment de recollida de dades personals i el Contracte Terapèutic.


Telèfon psicologia ManresaWhatsApp psicòleg ManresaEmail psicòleg Manresa